Cuma, 22 Nisan 2022 14:13

ÖZÇINAR “Geleceği Emanet Edeceğimiz Çocuklarımızın Bayramı Kutlu Olsun”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kurtuluş İlkokulu ve Zümrütköy İlkokulu Müdür ve öğrencilerden oluşan bir grup bugün saat 09:00’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, kabulde yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde öğrencilerin kendisine yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Geleceği emanet edeceğimiz çocukların, birlik ve beraberlik içerisinde ülkelerine sahip çıkmalarını isteyen Özçınar, bir süre çocuklarla sohbet etti.

Özçınar, “belediye başkanı olmanız durumunda neler yapardınız” sorusuna çocukların düşüncelerinin çok geniş kapsamlı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  gelecek nesilleri oluşturacak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Ziyarette Kurtluluş İlkokulu Müdürü Zekiye Yoncacı, Zümrütköy İlkokulu Müdürü Hülya Kardüz ve Zümrütköy İlkokulu Öğretmeni Ziya Özister de hazır bulundu.