K. T. Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 18- 24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özçınar’ın mesajı şöyle:

Yaşlılarımız, tecrübeleri ile geleceğimize ışık tutan, nasihatleri ile yol gösterenlerimizdir.

Sadece özel gün ve haftalarda değil, her zaman hatırlayıp önemsemek, sevgi ve ilgimizi eksik etmemek, küçük bir tebessüm onlar için çok kıymetlidir.

Toplumumuzun bugünlere gelmesinde çok kıymetli katkıları bulunan büyüklerimizin daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak yerel yönetimler olarak bizlerin en önemli görevleri arasındadır.

Yerel Yönetimler olarak bizler, onları mutlu edip, güvende hissettirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

18- 24 Mart Yaşlılar Haftası vesilesiyle, büyüklerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.