Perşembe, 28 Nisan 2022 11:55

Çocuklar Kitap Kafe’de Boyama Etkinliği’ne Katıldı

Güzelyurt Belediyesi, Fikri Karayel İlkokulu işbirliğinde bugün Kitap Kafe'de boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Fikri Karayel İlkokulu 4- 5 yaş grubu çocukların katıldığı etkinlikle, çocuklar Kitap Kafe’nin bahçesinde Güzelyurt Belediyesi tarafından verilen boyama kitaplarını boyadılar. Kendi düş dünyalarını boyalarla kitaplara aktaran minikler, güzel bir gün yaşadılar.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da etkinlikte yaptığı konuşmada Fikri Karayel İlkokulu’nun talebi doğrultusunda bugün kitap boyama etkinliği gerçekleştirildiğini anlatarak, Okul Müdürü Alpay Sezenler ve Müdür Muavini Ayşe Ertürk Şan’a kitap kafeyi tanıttı. Kitap Kafe de birçok değerli kitap bulunduğunu belirten Özçınar, çocukların Kitap Kafe’den yararlanabileceklerine dikkat çekti. Okulların talepleri doğrultusunda Kitap Kafe'e gelip kitap okuma etkinliği de gerçekleştirilebileceğini söyleyen Özçınar, bu tür etkinliklerin süreklilik kılmasını temenni etti.

Etkinliğe Güzelyurt Kaymakamı Savaş Orakçıoğlu, Fikri Karayel İlkokulu Müdürü Alpay Sezenler , Müdür Muavini Ayşe Ertürk Şan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.