Cuma, 18 Mart 2022 17:12

Özçınar % 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nın Açılışına Katıldı

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Belediye Meclis Üyeleri Kardeş Şehir Protokolü için 16-17 Mart tarihlerinde Aydın’daki temasları sırasında % 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası açılış törenine katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın Aydın'a kazandırdığı ve sadece kadınların istihdam edileceği 'Yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası' 16 Mart Çarşamba günü düzenlenen törenle açıldı. Erkeklerin yaptığı tüm işlerde kadınların da başarılı olabileceğini gösterecek fabrikanın, hem enginarın değer kazanacağı hem de kadın istihdamı yönünden örnek olacak bir proje olduğu düşünülüyor.

Açılışta kadının özgürleşmesi ve güçlenmesi için ekonomik hayata katılmasının önemi vurgulandı.