Çarşamba, 12 May 2021 09:18

Ramazan Bayramı İçin Alınan Tedbirler

Kurban  Bayramı  tatili  süresince  Belediye  tarafından  verilmekte  olan  hizmetlerin düzenli olarak sürdürülebilmesi amacı ile birtakım tedbirler alınmıştır. Ayrıca herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekiplerin çalışma gün ve saatleri düzenlenerek, nöbetçi ekipler devreye konmuştur.

Temizlik Hizmetleri:

Kentin, yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri bayram öncesi ve tüm tatil süresince kirliliğe meydan vermemek amacı ile devam ettirilecektir.

Ev ve işyeri atıkları:

Merkezde bulunan işyeri ve konutların evsel atıkları tatil süresince normal program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmeti:

Kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz verilen su normal programına devam edecek. Herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Defin Hizmeti:

Tüm mezarlıklar bayram ziyaretleri için kontrol ve bakımdan geçirildi. Ayrıca tatil süresince mezarlıklarda görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri:

Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile tatil süresince nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı Hizmeti:

Tartı Merkezi bayram tatili süresince kapalı olup, bayram sonrası normal programa devam edilecektir. Tatil süresince acil bir durum olması halinde Merkez Tartı için 05338349507,  Cypfruvex  için 0542 888 8101 numaralı telefonlar gelecek taleplere cevap verecektir.

Salhane  Hizmetleri:

Kesimhane  bayramın  birinci  günü  kapalı  olup,  14  Mayıs  Cuma gününden itibaren (bayramın 2.günü) normal programına devam edecek.

Açık Pazar: Açık Pazar Bayrama denk gelmesi nedeni ile 15 Mayıs 2021 Cumartesi kapalı

olacak.

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 829 3244, 0548 829 3245 numaralı telefon hatları Bayram tatili süresince vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı günler dileriz

Okunma 3574 defa

sikayet

gazete



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi