Pazartesi, 28 Ağustos 2017 12:43

Güzelyurt Belediyesi Yüzme Kursları Tamamlandı

Güzelyurt Belediyesi’nin bu yıl 4 Temmuz-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen Yüzme Kursları tamamlandı.

25 Ağustos Cuma Günü saat 16:30’da Otel Güzelyurt’ta yapılan törenle kursiyerlere sertifikaları verildi. Bu yıl 11.’si düzenlenen Yüzme Kurslarında toplam 200 öğrenci kurs gördü.

5-12 yaş gruplarına göre düzenlenen yüzme kurslarında dersler Mustafa Korkut, Cemal Aspava ve yardımcı eğitmenler denetiminde haftada dört gün gerçekleştirildi.

Sertifika törenine Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, belediye meclis üyeleri kurs öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar törende yaptığı konuşmada belediye imkan ve olanakları ile bütünleşen yüzme kurslarının yıllardan beri devam ettiğine dikkat çekerek, uzman öğretmenlerin eşliğinde çocukların yüzmeyi öğrenerek bunu yaşamlarının diğer zamanlarında da uygulama fırsatı bulduklarını söyledi. Kursa katılan tüm çocukları yürekten kutlayan Özçınar, çocuklara spor yaşamlarında başarılar diledi.

Sertifika töreninde Sergen Özbay Dans Stüdyosu’nun dans gösterisinin ardından yaş gruplarına göre yüzme yarışları gerçekleşti.

Kursa katılan kursiyerlere sertifikaları Güzelyurt Otel’de organize edilen yüzme yarışları sonrası takdim edildi.

Etkinlik eğitmen ve yardımcı eğitmenlere plaket takdiminin ardında sona erdi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurdu Kıbrıs Emlak Kıbrıs Tüp Bebek Doktoru