Perşembe, 25 Mart 2021 16:23

Hayrettin Seheroğlu Akçay’a Yeni Mezarlık Yapımı İçin Arazisini Güzelyurt Belediyesi’ne Bağışladı

Akçaylı Hayrettin Seheroğlu, kendisinin önceden satın almış olduğu 2 dönüm 2 evlek araziyi Akçay’da mezarlık yapılması için Güzelyurt Belediyesine bağışladı.

Hayrettin Seheroğlu, Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü ile birlikte bugün saat 11.00’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında ziyaret ederek koçanı Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a teslim etti.

Hayrettin Seheroğlu yaptığı kısa konuşmada Akçay’da mevcut mezarlığın dolduğunu anımsatarak, babasının mevcut mezarlıkta defnedildiğini, kendisinin de Akçay’da defnedilmek istediği için bu araziyi bağışladığını anlattı. Yeni yapılacak mezarlığın Akçay halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Seheroğlu, ayrıca mezarlığın yapılmasına onay veren Belediye Meclisi’ne de teşekkür etti.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da şahsı ve Belediye Meclis üyeleri adına Hayrettin Seheroğlu’na teşekkür etti.