Perşembe, 18 Mart 2021 14:54

BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Güzelyurt Arıtma Tesisinde arıtılan suyun tarımsal amaçlı olarak kullanılmasını öngören ve Avrupa Birliği tarafından finansmanı sağlanan projenin sonuna gelindi.

Yapımı Mart 2020’de biten ve halen Yararlanıcı Güzelyurt Belediyesi tarafından işletilen tesiste Yüklenici’nin kesin kabulu yapıldı.

Yatırımcı kurumlar açısından Uluslararası Sözleşme Yönetimi bilgisi işlerin verimliliği ve sağlıklı yürütülmesi açısından önemli olması bakımından proje kapsamında Müşavir Firma Konsorsiyumu EGIS-TEMPO tarafından “FIDIC Sözleşme Koşullarına Göre Sözleşmelerin Kontrolluğu ve Yönetimi” eğitimi verildi.

Müşavir Ekip Lideri Yardımcısı Hakan Bezirci’nin Güzelyurt Belediyesi ve Belediyeler Birliği organizasyonuyla önceki gün gerçekleştirdiği eğitime Güzelyurt, Girne, Lefke, Değirmenlik, İskele, Yeni Erenköy Belediyesi teknik personelleri ve Belediyeler Birliği Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Merih Beydola katıldı. Güzelyurt Otel’de verilen eğitim, belediye teknik elemanlarının kapasitesini artırmak amacıyla yapıldı.

Eğitim programı, önce tesis gezilerek bilgi alınması ve sonrasında uygulamalardan da örneklerle bir sunum yapılarak ve karşılıklı soru-cevap şeklinde yapılarak tamamlandı.

Okunma 1796 defa

sikayet

gazete



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi