Pazartesi, 28 Aralık 2020 14:05

Özçınar Prof. Dr. Ahmet Acar İçin Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kurucu Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Acar’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsünün Güzelyurt Bölgesinde inşa edilmesinde, katkı ve desteğini esirgemeyen ve bu uğurda büyük bir özveri ile çalışan ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar’ın vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Kendisiyle uzun yıllar birlikte çalışma fırsatı bulduğunu anlatan Özçınar Belediye Meclisi’nin 25 Mayıs 2016 tarihli birleşiminde oy birliği ile almış olduğu 29/2016 sayılı karar doğrultusunda Güzelyurt Kenti’nin Fahri Hemşehrilik Beratı ile onurlandırıldığını anımsattı.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kurucu Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Acar’ın özverili ve çalışkan bir kişi olduğunu vurgulayarak,  ailesine başsağlığı ve metanet diledi.

Okunma 1943 defa