Tuesday, 21 January 2020 11:59

ÖZÇINAR “ÜLKELERİMİZİN TARİHİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ KARŞILIKLI OLARAK PAYLAŞMAK ÖNEMLİ”

Güzelyurt Belediyesi ile Keçiören Belediyesi tarafından birlikte yürütülen “Kültürel Miraslarımızı Tanıtmak” projesi kapsamında Ankara’dan bölgemize gelen 20 kişilik heyet bugün saat 10:00’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, kardeş belediyemiz Keçiören Belediyesi ile karşılıklı bilgi, tecrübe ve kültür paylaşımının aratarak devam ettiğine dikkat çekerek,  geçtiğimiz yıllarda başlayan karşılıklı kültür gezilerinin bu yılda devam ettirildiğini söyledi.

21-23 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek kültür gezisi kapsamında Güzelyurt, Lefke, Girne, Lefkoşa ve Gazimağusa’nın tarihi ve kültürel yerlerin ziyaretlerin gerçekleşeceğini anlatan Özçınar projenin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kültürel ve tarihi yerlerinin tanıtılmasının amaçlandığını söyledi.

Güzelyurt Belediyesi’nin de “Kültürel Miraslarımızı Tanıtmak” projesi kapsamında bir grup öğrencinin Haziran ayında Ankara’ya gönderileceğini belirten Özçınar, bu projenin gençlerin karşılıklı olarak ülkelerinin tarihini, kültürünü, gelenek ve göreneklerini tanımak açısından büyük önem arz ettiğinin altınız çizdi.

Keçiören Belediyesi Basın Yayın Müdürü Ümit Kozan ziyarette Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un sevgi ve saygılarını ileterek, Özçınar’a plaket takdim etti.

Read 3465 times

sikayet

newspaper



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi